Rijschool Spijkenisse: Snel en voordelig!

Ben je opzoek naar een goede Rijschool in Spijkenisse? Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij ons met recht één van de meest ervaren rijscholen van Spijkenisse noemen. Een rijschool waar al honderden leerlingen uit Spijkenisse bij zijn geslaagd.

Een rijschool met een goede prijs-kwaliteit verhouding waar je kunt kiezen uit verschillende pakketten die passen bij jouw voorkeuren. Ben je een snelle leerling? Dan heb je misschien genoeg aan 20 lessen. En wil je binnen no-time je rijbewijs halen, kan je ook kiezen voor onze 10 daagse spoedcursus. Wij van Rijschool Spijkenisse hebben het allemaal

Rijschool Spijkenisse geslaagd

Wie is rijschool Spijkenisse: Express rijopleiding?

Al 20 jaar geven wij als broers (Rik en Moen) autorijles in de omgeving Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Zuidvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Rotterdam en Barendrecht. Samen hebben wij al meer dan 1200 leerlingen mogen laten slagen.

Opleiden is onze grote passie en gaat ons nooit vervelen. Dat komt omdat de verkeersregels nooit stil staan en omdat je elke dag andere leerlingen in de auto hebt.

Lessen bij Rijschool Spijkenisse: Express rijopleiding

Je rijbewijs halen … Het is een moment dat je nooit meer vergeet. Met een rijbewijs op zak, heb je ineens een stukje vrijheid erbij en kan je gaan en staan waar je maar wilt. Zelfs buiten Spijkenisse 😉.

Maar een rijbewijs halen kan ook spannend zijn. Je bestuurt een voertuig en daarbij horen verantwoordelijkheden. Je moet je aan de regels houden, zorgen dat je geen deuken maakt en anticiperen op andere weggebruikers.

20 jaar ervaring als rijschool in Spijkenisse

Wij als relatief kleine rijschool in Spijkenisse bestaan al 20 jaar en werken altijd met vaste rij-instructeurs. Instructeurs die per persoon al tientallen jaren ervaring hebben in het geven van rijles. Of je het nu spannend vind om te lessen, of juist helemaal niet. Wij weten precies hoe we jou het beste kunnen motiveren om je zo zelfverzekerd, veilig en snel en mogelijk de weg op te kunnen sturen.

Rijschool Spijkenisse geslaagd voor rijbewijs

Welke rij-instructeur krijg ik bij rijschool Spijkenisse Express?

Wij van rijschool Express uit Spijkenisse, vinden het belangrijk dat je altijd een vaste rij-instructeur hebt. Deze rij-instructeur van rijschool Spijkenisse heeft tientallen jaren ervaring.

Als je zelf een voorkeur hebt van wie je graag les wilt hebben, omdat een vriend/vriendin goede ervaringen heeft gehad bij een specifieke rij-instructeur, dan ben je natuurlijk welkom om die aan te geven. Heb je geen voorkeur dan zorgen we dat je een van ons toegewezen krijgt.

Rijlessen zonder theorie examen bij rijschool Spijkenisse

Kan je rijlessen volgen zonder geslaagd te zijn voor je theorie examen? Ja zeker. Wij adviseren dit namelijk, omdat je het beste leert in de praktijk. Heb je dus nog nooit een boek opengeslagen voordat je bij ons in de auto stapt? Geen probleem. We laten je rijlessen gelijk lopen aan het leren van je theorie. Op deze manier haal jij het snelste je rijbewijs. Je kunt ook van ons verwachten dat we je per rijles een aantal vragen stellen over de verkeersregels. Op deze manier pas je de kennis direct toe en haal je ook zo snel mogelijk je theorie examen.

Bieden jullie ook theorielessen aan?

Omdat bijna al onze cursisten hun theorie het snelste online leren, bieden wij geen fysieke lessen, maar juist een online theoriecursus aan. Deze cursus kost eenmalig € 40 en staat vol met voorbeeldtoetsen die hetzelfde zijn als de toetsen die je krijgt op het CBR examen. Zo ga je optimaal voorbereid je toets tegemoet.

Rijschool Spijkenisse geslaagd voor auto rijbewijs

Rijschool Spijkenisse beantwoordt: Pakketten of losse lessen kopen?

Je kunt bij rijschool Express uit Spijkenisse, zowel lessen in een pakket, als losse lessen afnemen. Een losse les, kost je € 38, maar pakketten zijn voordeliger per les. Wij adviseren altijd om een pakket af te nemen omdat je de lessen die je niet gebruikt, gewoon vergoed krijgt. Heb je een pakket afgenomen van 40 lessen en je gebruikt er maar 30? Dan krijg je gewoon de waarde van 10 lessen op je bankrekening teruggestort.

Dit zijn onze pakketten:

Actie: 10 rijlessen > € 350
20 rijlessen > € 700,-
30 rijlessen > € 1050,- (meest gekozen)
40 rijlessen > € 1400,-
Spoed 10 dagen cursus > € 1200,-
Praktijkexamen > € 250,-

Rijlessen automaat bij rijschool Spijkenisse

Omdat er steeds meer elektrische auto’s op de Nederlandse wegen te vinden zijn, stijgen bij ons de aanvragen voor autorijlessen in een automaat. Als je wilt rijlessen in een automaat, kun je dat natuurlijk ook gewoon bij ons, rijschool Spijkenisse doen.

Mensen die in een automaat besluiten af te rijden, krijgen alleen nog geen ‘volledig’ autorijbewijs, maar een ‘automaat-rijbewijs’. Met een ‘automaat-rijbewijs’, oftewel rijbewijs B met code 78, is het niet toegestaan om in een handgeschakelde auto te rijden. Doe je dat wel, dan ben je strafbaar en riskeer je een boete.

Wil je in zowel elektrische auto’s, handgeschakelde auto’s als automaten mogen rijden? Dan kan je het beste kiezen om je ‘normale’ B-rijbewijs te halen.

Rijschool Spijkenisse geslaagd voor b rijbewijs

Het coronavirus en autorijlessen bij rijschool Spijkenisse

In de lesauto is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Je hoeft daarom bij ons ook geen mondkapje te dragen. Als je deze zelf wilt dragen, is dat natuurlijk wel mogelijk.

Je rijbewijs halen bij Express rijschool Spijkenisse?

Heb je al van ons gehoord via een vriend/kennis of familielid? Of ben je op Google op zoek gegaan naar een goede rijschool en wil je graag weten waar je moet beginnen? Vraag dan nu een gratis proefles van 50 minuten aan.

Zij gingen je al voor

Wil je beginnen met lessen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht, geef ons een belletje (010 – 216 27 25) of vul je gegevens in, en begin met een gratis proefles.

Tijdens de gratis proefles raak je gewend aan je rij-instructeur en kan hij inschatten wat je rijniveau is. Afhankelijk van de situatie mag je soms al schakelen en rij je een stukje op de snelweg. Natuurlijk houden wij alles voor je in de gaten en blijven wij altijd de pedalen bedienen zodat je een veilige eerste rit maakt.

Wil je je rijbewijs halen bij een ervaren rijschool in Spijkenisse met een goede prijs kwaliteitsverhouding? Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis proefles

Rijschool Spijkenisse geslaagd voor b rijbewijs bij express