Rijschool Rotterdam Zuid ✔️ Voordelig en snel je rijbewijs halen ✔️

Rijschool Rotterdam Zuid, ook wel beter bekend als Express Rijopleiding, is één van de meest ervaren rijscholen in Rotterdam Zuid. Via onze rijschool zijn er al meer dan 1200 leerlingen in 20 jaar tijd voor hun autorijbewijs geslaagd.

Wist je dat je bij ons binnen 10 dagen kunt afrijden voor je rijbewijs? Dit komt omdat je bij ons snel en voordelig kunt lessen. Uiteraard hebben we naast onze 10-daagse cursus ook andere lespakketten waaruit je kunt kiezen. En naast traditioneel schakelen kan je bij ons ook lessen in een automaat.

Rijschool Rotterdam Zuid Express Rijopleiding zijn er al meer dan 1200 leerlingen geslaagd voor hun B rijbewijs

Rijschool Rotterdam Zuid: Wie zijn wij?

Rik en Moen, de twee eigenaren van Rijschool Express geloven dat je samen sterker staat. Daarom zijn ze samen een rijschool in Rotterdam Zuid begonnen. En na 20 jaar tijd is het nog steeds een succes.

Via onze rijschool zijn er al meer dan 1200 leerlingen in de regio van Voorne-Putten en Rotterdam geslaagd voor hun B-rijbewijs.

Het geven van autorijles is na 20 jaar nog steeds onze grootste passie en is ons nog nooit gaan vervelen, omdat elke leerling anders begeleid moet worden. Dat zorgt ervoor dat we elke keer weer met enthousiasme les aan je geven.

Lessen bij rijschool Rotterdam Zuid: Express rijopleiding

Het moment dat je slaagt voor je rijbewijs is een moment om nooit te vergeten. Je hebt er keihard voor gewerkt en nu heb je ineens veel meer vrijheid, omdat je niet meer afhankelijk bent van het OV. Ook kunnen je ouders thuis blijven, omdat ze je niet meer ergens naar toe hoeven te brengen. Nu kan je in je eentje, gaan en staan waar je maar wilt.

Natuurlijk kan de eerste keer zonder een instructeur in een auto rijden spannend zijn. Je bent dan zelf verantwoordelijk omdat je goed moet opletten en anticiperen op andere weggebruikers. Gelukkig zorgen we tijdens de autorijlessen dat dit een makkie voor je wordt. Dus ook als het even spannend wordt, leren we hoe je veilig van a naar b kunt rijden.

Rijschool Rotterdam Zuid heeft 20 jaar ervaring

Als relatief kleine rijschool werken we altijd met vaste instructeurs die zelf ook veel ervaring hebben in het geven van autorijles. Het zijn ervaren instructeurs die jou goed kunnen begeleiden als leerling. Dus ook als je het spannend vindt of als je er even doorheen zit.

De instructeurs zorgen ervoor dat je auto rijden minder spannend gaat vinden en motiveren je om door te zetten. Jij kan straks veilig en zelfverzekerd een auto besturen.

Rijschool Rotterdam Zuid Express Rijopleiding door Rik en Moen

Welke instructeur krijg ik bij Express rijschool Rotterdam Zuid?

Bij ons heb je altijd een vaste rijlesinstructeur. Wij vinden het belangrijk dat we samen naar het behalen van je rijbewijs toe werken. En dat is natuurlijk het fijnst als je altijd les krijgt van één en dezelfde instructeur.

Rik en Moen, de twee vaste instructeurs hebben samen al meer dan 20 jaar ervaring. Ken je iemand die les heeft gehad van Rik of Moen en heb je een voorkeur bij wie je graag wilt lessen? Laat dit ons dan weten! Heb je geen voorkeur? Dan krijg je een instructeur van ons toegewezen. Je bent gegarandeerd van een ervaren instructeur!

Kan ik bij Express rijschool Rotterdam Zuid lessen zonder theorie examen te halen?

Natuurlijk kan je bij ons lessen als je nog niet bent geslaagd voor je theorie examen. Wist je dat we het zelfs afraden om eerst te slagen voor je theorie examen en daarna pas te lessen? Uit ervaring weten we dat het grootste deel van onze leerlingen het beste leert in de praktijk.

Heb je nog geen theorieboek open gehad? Dan is dat niet erg. Tijdens je autorijlessen leer je de verkeersregels en verkeersborden al kennen.

Dit doen we door tijdens de autorijlessen vragen aan je te stellen over het verkeer. Wat betekent dit bord? Mag je hier parkeren en waarom heeft die auto voorrang? Je gaat tijdens de praktijklessen al veel leren over de theorie. Dit zorgt ervoor dat je de theorie in de praktijk leert. En daardoor haal je eenvoudiger je theorie- en je praktijkexamen.

Bieden jullie ook theorielessen aan?

Uit ervaring weten we dat onze leerlingen het beste online leren. Daarom bieden wij alleen online lessen aan. In de online theoriecursus krijg je verschillende voorbeeldtoetsen die vergelijkbaar zijn met het examen dat het CBR geeft. Met de online cursus kan je dus snel je theorie leren. En het kost je maar €40.

Rijschool Rotterdam Zuid Express Rijopleiding zijn er al meer dan 1200 leerlingen geslaagd

Rijschool Rotterdam Zuid beantwoordt: Pakketten of losse lessen?

Bij onze rijschool in Rotterdam Zuid kan je kiezen voor losse lessen, maar uiteraard kan je ook verschillende lespakketten bij ons aanschaffen zoals een 10-daagse cursus.

Wij raden je aan om altijd voor een pakket te kiezen, want de lessen die je niet gebruikt, krijg je gewoon door ons vergoed. Heb je een pakket voor 20 rijlessen en heb je er maar 15 lessen gebruikt? Dan krijg je de waarde van 5 lessen op je rekening gestort. Je betaalt dus alleen wat je hebt gebruikt.

Dit zijn onze pakketten:

Actie: 10 rijlessen > € 350
20 rijlessen > € 700,-
30 rijlessen > € 1050,- (meest gekozen)
40 rijlessen > € 1400,-
Spoed 10 dagen cursus > € 1200,-
Praktijkexamen > € 250,-

Rijlessen automaat bij rijschool Rotterdam Zuid

Omdat er steeds meer elektrische auto’s op de Nederlandse wegen te vinden zijn, stijgen bij ons de aanvragen voor autorijlessen in een automaat. Als je wilt rijlessen in een automaat, kun je dat natuurlijk ook gewoon bij ons, rijschool Spijkenisse doen.

Mensen die in een automaat besluiten af te rijden, krijgen alleen nog geen ‘volledig’ autorijbewijs, maar een ‘automaat-rijbewijs’. Met een ‘automaat-rijbewijs’, oftewel rijbewijs B met code 78, is het niet toegestaan om in een handgeschakelde auto te rijden. Doe je dat wel, dan ben je strafbaar en riskeer je een boete.

Wil je in zowel elektrische auto’s, handgeschakelde auto’s als automaten mogen rijden? Dan kan je het beste kiezen om je ‘normale’ B-rijbewijs te halen.

Rijschool Rotterdam Zuid Express Rijopleiding zijn er al meer dan 1200 leerlingen geslaagd voor hun auto rijbewijs

Het coronavirus en autorijlessen bij rijschool Rotterdam Zuid

In de lesauto is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Je hoeft daarom bij ons ook geen mondkapje te dragen. Als je deze zelf wilt dragen, is dat natuurlijk wel mogelijk.

Je rijbewijs halen bij Express rijschool Rotterdam Zuid?

Heb je al van ons gehoord via een vriend/kennis of familielid? Of ben je op Google op zoek gegaan naar een goede rijschool en wil je graag weten waar je moet beginnen? Vraag dan nu een gratis proefles van 50 minuten aan.

Zij gingen je al voor

Gratis proefles bij Express rijschool Rotterdam Zuid

Om aan elkaar gewend te raken, zonder dat je direct ergens aan vast zit, bieden wij je een gratis proefles aan. Tijdens deze les schatten wij in wat je rijniveau is en ervaar je hoe het is om in een auto te rijden. Uiteraard blijven wij alles in de gaten houden en bedienen wij de pedalen.

Zoek je een rijschool in Rotterdam Zuid die betrouwbaar is maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bel ons dan op 010 – 216 27 25, stuur ons een WhatsApp berichtje of neem contact met ons op via ons contactfomulier. Vaak kan je binnen een paar dagen al beginnen met je gratis proefles van 50 minuten. We hopen snel iets van je te horen!

Wil je je rijbewijs halen bij een ervaren rijschool in Rotterdam Zuid met een goede prijs kwaliteitsverhouding? Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis proefles

Rijschool Rotterdam Zuid Express Rijopleiding