Rijschool Hoogvliet: Express Rijopleiding - snel en voordelig!

Rijschool Hoogvliet, ook wel Express Rijopleiding genoemd, is een van de meest ervaren rijscholen van Hoogvliet. Bij ons zijn in meer dan 20 jaar al 1200 leerlingen uit Hoogvliet en omgeving geslaagd.

Dit komt omdat we een goede prijs-kwaliteitsverhouding hanteren en je bij ons kunt kiezen uit verschillende pakketten. Het is zelfs mogelijk om bij ons binnen 10 dagen af te kunnen rijden en je rijbewijs te halen in een automaat. Wij van Express rijschool Hoogvliet hebben het allemaal.

Rijschool Hoogvliet

Rijschool Hoogvliet: Wie zijn wij?

Samen sta je sterker. Dat is wat wij zo’n 20 jaar geleden dachten. Als twee broers (Rik en Moen) startten wij daarom Express rijschool Hoogvliet en gingen wij autorijlessen geven in de omgeving van Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Zuidvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Rotterdam en Barendrecht. Samen hebben wij al meer dan 1200 leerlingen hun rijbewijs mogen laten halen.

Opleiden is altijd een van onze grote passies geweest. Een passie die ons nooit is gaan vervelen. Je krijgt namelijk elke dag andere leerlingen in de auto en daardoor blijft het interessant.

Lessen bij rijschool Hoogvliet: Express rijopleiding

Slagen voor je rijexamen bij Express rijschool Hoogvliet … een moment dat nooit meer uit je geheugen gaat. Want een rijbewijs daar heb je voor moeten knokken, daar heb je moeite voor gedaan en zorgt ineens voor een extra stukje vrijheid in je leven. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van anderen als je ergens wilt komen.

Maar voor het eerst zonder instructeur in een auto stappen. Dat is voor velen toch wel even spannend. Voor de eerste keer in je leven ben je in je eentje verantwoordelijk en moet je zelf goed opletten wat de regels zijn en anticiperen op andere weggebruikers. Wij zorgen er voor dat dit een makkie voor je wordt.

Rijschool Hoogvliet heeft 20 jaar ervaring

Al meer dan 1200 leerlingen hebben in de afgelopen 20 jaar bij Express rijschool Hoogvliet hun rijbewijs gehaald. Omdat we een relatief kleine rijschool zijn, werken we altijd met vaste instructeurs. Ervaren instructeurs die goed kunnen inschatten hoe jij als leerling bent. Vind je het spannend om achter het stuur te kruipen? Of vind je het juist niet spannend? Door onze ervaring weten we precies wat jou het beste motiveert om je zo snel mogelijk, veilig en zelfverzekerd de weg op te sturen.

Rijschool Hoogvliet leerling geslaagd

Welke instructeur krijg ik bij Express rijschool Hoogvliet?

Bij Express rijschool Hoogvliet heb je altijd een vaste rij-instructeur. Wij vinden het namelijk belangrijk om samen naar het halen van je rijbewijs toe te werken. En dat doe je het beste als je gewend raakt aan 1 instructeur.

Wij van Express rijschool Hoogvliet hebben twee vaste instructeurs, Rik en Moen, die samen al meer dan 20 jaar ervaring hebben. Als je een voorkeur hebt bij wie je graag zou willen lessen, kan je dat aan ons doorgeven. Als je geen voorkeur hebt, dan krijg je een van ons toegewezen.

Kan ik bij Express rijschool Hoogvliet lessen zonder theorie examen te halen?

Jazeker … Je kunt lessen bij Express rijschool Hoogvliet zonder theorie examen te halen. Dit adviseren wij zelfs. Het grotendeel van onze cursisten leert namelijk het beste in de praktijk. Dus als je nog nooit een theorieboek opengeslagen hebt is dit geen probleem. De praktijklessen die je bij ons krijgt, laten we namelijk gelijk lopen aan het behalen van je theorie examen.

Hoe doen we dat? Heel simpel .. Tijdens jouw praktijklessen stellen we je soms vragen over de regels die gelden op dat moment. Welke weggebruiker heeft er voorrang? Waarom liet je de voetganger oversteken? Wat betekent dit bord?

Met deze vragen zorgen wij ervoor dat je de theorie die je hebt geleerd direct in de praktijk toepast. En daardoor haal je sneller je theorie- en je praktijkexamen.

Bieden jullie ook theorielessen aan?

De manier waarop theorie nu geleerd wordt, is in de laatste 10 jaar enorm veranderd. Er worden nog wel theorielessen op locatie aangeboden, maar wij zien dat dit aanbod steeds kleiner wordt. De meeste cursisten kiezen dan ook voor een online cursus. Als je zo’n cursus afneemt, kan je tientallen theorie examens maken die vergelijkbaar zijn aan de examens van het CBR. Daardoor ben je optimaal voorbereid als je besluit examen af te leggen. Deze online cursus kost bij ons eenmalig € 40.

Rijschool Hoogvliet leerling geslaagd voor auto rijbewijs

Rijschool Hoogvliet beantwoordt: Pakketten of losse lessen?

Als je nog nooit hebt gelest en je zoekt naar een rijschool in de buurt van Hoogvliet, dan sta je vaak voor twee vragen. Welke rijschool kies je? En hoeveel lessen heb je nodig? Vaak worden lessen in een pakket aangeboden, maar hoe werkt dat precies? En hoe zit dat bij Express rijschool Hoogvliet?

Bij ons kun je ook lessen afnemen in zowel pakketvorm als per losse les. Omdat je met een pakket meer lessen afneemt, is de prijs per les voordeliger. Maar wat gebeurd er wanneer je meer lessen hebt afgenomen dan je nodig hebt om te slagen?

Als je bijvoorbeeld een pakket hebt afgenomen van 40 lessen en je hebt er maar 30 nodig om te slagen. Storten wij de waarde van 10 lessen gewoon weer terug op je bankrekening. Op die manier ben je altijd voordeliger uit met lessen in een pakket.

Dit zijn onze pakketten:

Actie: 10 rijlessen > € 350
20 rijlessen > € 700,-
30 rijlessen > € 1050,- (meest gekozen)
40 rijlessen > € 1400,-
Spoed 10 dagen cursus > € 1200,-
Praktijkexamen > € 250,-

Afrijden in een automaat bij Express rijschool Hoogvliet

Omdat elektrisch rijden alsmaar voordeliger wordt en de overheid dit enorm aanmoedigt, zijn er steeds meer elektrische auto’s op de Nederlandse wegen te vinden.

Dit zorgt ervoor dat wij ook meer aanvragen krijgen van cursisten die willen afrijden in een automaat. Als je wilt afrijden in een automaat is dat bij ons ook mogelijk! Let er wel op dat als je eenmaal je praktijkexamen hebt gehaald, je niet in een handgeschakelde auto mag rijden.

Bij het behalen van je rijbewijs in een automaat, mag je alleen in automaten en elektrische auto’s rijden. Wil je in zowel elektrische auto’s, handgeschakelde auto’s als automaten rijden? Dan kan je het beste kiezen om je ‘normale’ B-rijbewijs te halen. Dan moet je rijexamen doen in een handgeschakelde auto.

Rijschool Hoogvliet leerling geslaagd voor b rijbewijs

De corona regels, hoe gaat Express rijschool Hoogvliet daar mee om?

Een mondkapje is bij ons in de auto niet noodzakelijk. Het is namelijk niet mogelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Er zijn ook geen extra regels waar je bij ons rekening mee moet houden. Wil je wel een mondkapje dragen, ben je daar natuurlijk helemaal vrij in.

Je rijbewijs halen bij Express rijschool Hoogvliet?

Heb je al van ons gehoord via een vriend/kennis of familielid? Of ben je op Google op zoek gegaan naar een goede rijschool en wil je graag weten waar je moet beginnen? Vraag dan nu een gratis proefles van 50 minuten aan.

Zij gingen je al voor:

Om aan elkaar gewend te raken, zonder dat je direct ergens aan vast zit, bieden wij je een gratis proefles aan. Tijdens deze les schatten wij in wat je rijniveau is en ervaar je hoe het is om in een auto te rijden. Uiteraard blijven wij alles in de gaten houden en bedienen wij de pedalen.

Zoek je een rijschool in Hoogvliet die betrouwbaar is maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bel ons dan op 010 216 27 25, stuur ons een WhatsApp berichtje of vul het formulier in. Vaak kan je binnen een paar dagen al beginnen met je gratis proefles van 50 minuten. We hopen snel iets van je te horen!

Rijschool Hoogvliet leerling geslaagd voor rijbewijs