Wil jij ook je

rijbewijs halen?

Door onze ervaren rij instructeurs weten wij precies wat er nodig is om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Bij ons heb je altijd een vaste rij instructeur en staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Daarnaast hebben wij een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Ook hebben wij ruime ervaring met faalangstleerlingen.

Tijdens de eerste kennismaking, de zogeheten intake wordt gekeken hoe je de lesstof opneemt en wat de vaardigheden zijn. Afhankelijk van de beginsituatie gaan we jou geleidelijk alle vaardigheden bij brengen, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

Rijbewijs Spijkenisse
Rijbewijs Hoogvliet

De spoedrijopleiding

Dit is de snelste manier om je rijbewijs te halen. Je doet een intest, We maken een afspraak over de duur van de rijopleiding en we stellen een datum vast voor het CBR praktijkexamen.

Meer informatie

De reguliere opleiding

Dit zijn de losse rijlessen. Na elke rijles wordt een nieuw afspraak gemaakt voor de volgende rijles. Je heb alle tijd om rustig naar het praktijkexamen toe te werken.

Meer informatie

Rijden in een automaat

Wil jij liever afrijden in een automaat dan in een normale auto? Dan bieden wij jou de kans om bij Express rijschool een eenmalige les van 50 minuten te volgen.

Meer informatie