Theorie leren

Neem contact op

Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen.

Theorie leren

Wij bieden jou de mogelijkheid om op een voordelige en juiste manier je theorie te leren. Voor een zo goed mogelijk resultaat!

Je theorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een volledige theorie opleiding die bestaat uit een compleet digitaal theorieboek met 50 verschillende theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Haal je theorie in één dag!

meld je aan bij Nutheorie

Auto-theoriecursus van NuTheorie

Via de spoedcursus van NuTheorie leer je de auto theorie in een dag en leg je dezelfde middag het CBR theorie-examen af. Door onze jarenlange ervaring en het feit dat we dagelijks in meerdere steden theoriecursussen verzorgen, zorgt dat onze lesmethode altijd up-to-date is en gericht op kwaliteit en effectiviteit.

Onze professionals stomen je helemaal klaar om dezelfde dag nog het theorie-examen te halen.

In één keer slagen binnen één dag

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet, actief meedoet en goed Nederlands spreekt, het examen dezelfde dag haalt.

De kwaliteit en effectiviteit van onze cursus vertaalt zich ook in de hoeveelheid cursisten die slagen met maar liefst 0 fouten en de vele uitstekende beoordelingen van cursisten. Wij doen ons uiterste best zodat jij je CBR auto theorie-examen in één keer kunt halen.