Express Rijopleiding
ajax-loader
over-ons

"Tofste rijschool die ik ken. Met de instructeur kan gelachen worden en Rik begeleidde me met alles. Meer een vriend dan een leraar."

- James Osasenaga Guijt

over-ons

"Ik heb super fijn bij Express mijn rijbewijs gehaald. Rik had ontzettend veel geduld en ik heb erg gelachen tijdens mijn lessen. De les is nooit uitgevallen en werd aangepast op mijn wensen. Dus twijfel je over een rijschool, zoek dan niet verder! Dit is een super rijschool tegen een zacht prijsje."

- Sarah Starenburg

over-ons

"Elke week met plezier de auto ingestapt. Goede begeleiding, waarbij er ruimte is voor een grapje. Ondanks dat ik erg zenuwachtig was tijdens het examen, heb ik het in 1 keer gehaald, door het vertrouwen van de rijschool."

- Jill Verelzen

over-ons

Ik vind het een hele goede rijschool. Een fijne instructeur die je goed helpt bij alles. Zeker een aanrader!"

- Naomi Heymans

over-ons

"Ik vond het fijn om rijlessen te volgen bij Rijopleiding Express. Nadat ik mij had aangemeld via de website, kon ik snel aan de slag om mijn rijbewijs te halen. Ik werd altijd op tijd opgehaald en kon ook wekelijks lessen volgen. Ik kreeg ook goede instructies wat er beter kon, maar ook zeker wat er goed ging. Binnen een half jaar had ik mijn rijbewijs."

- Sharona Muizer

over-ons

"Hoi, ik heb de rijlessen altijd als gezellig en leerzaam ervaren. Een directe & oprechte rijinstructeur die in is voor een gezellig praatje maar je ten alle tijden gefocust houdt op de weg."

- Malisa Holder

over-ons

"De rijlessen zijn goed en gezellig. De tijden kwamen altijd goed overeen met wanneer ik zelf wilde rijden."

- Isaiah Beijn

over-ons

"Rik heeft mij geholpen met de puntjes op de i te zetten. Hij heeft mij goed ondersteunt bij het autorijden wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het behalen van mijn rijbewijs."

- Gelton Ryssel

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Bekijk onze voordeel pakketten

of bel 010 - 216 27 25